Tankönyvek

Szerző:  •  július 29, 2015  •  Szóljon hozzá

2015/2016. tanév tankönyv

 

 

 

  1. Fizetős diákok esetében (4-8. évfolyam):

 

A leszállított könyvek alapján számla készül, melyet a szülők az iskolától kapnak kézhez a tankönyvekkel együtt, átadás/átvételi bizonylat kíséretében. Ebből 1 eredeti aláírt példány Önöknél marad, a 2. eredeti aláírt példányt az iskola visszajuttatja a KELLO részére. A számla alsó, perforált részén találják a befizetéshez szükséges csekket.
Befizetési határidő: 2015. szeptember 15.
Befizetés módja: 
– csekk vagy banki átutalás a következő számlaszámra: 64400068-30107825-11100049
– iskolakezdési utalvány: KELLO INFOPONTOKON és a kijelölt postahivatalokban
A tavalyi évhez hasonlóan személyesen készpénzzel, iskolakezdési utalvánnyal, illetve bankkártyával a Kello-Infopontjainkon és a kijelölt postahivatalokban, valamint készpénzzel és bankkártyával az összes postahivatalban fizethetnek. A pontos címeket az alábbi linkre kattintva találják. http://webshop.kello.hu/)

 

 

 

  1. Ingyenességre jogosult diákok (4-8. évfolyam):

Minden jogosultság esetén 2015. október 1-jén is érvényes igazolással kell rendelkeznie a diáknak. Az augusztusban lejáró igazolásokat még a tankönyvosztás előtt célszerű megújítani. Ingyenes tankönyvet csak a hatályos igazolás ellenében áll módunkban kiadni! A rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény megújítása iránti kérelem már a lejárat előtt 3 hónappal benyújtható az illetékes önkormányzatnál.

 

A tankönyvek átvételéről később adunk tájékoztatást.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>