Menü Bezárás

Ebédbefizetés változás

Tisztelt Szülők!

 

A járványhelyzetre való tekintettel változik az étkezések befizetési rendje.

 

A jelenleg már átutalással fizető gyermekekre ezek a változások nem vonatkoznak, hiszen a szülők már e-mailben kapják a fizetendő összeget és utalják a megadott határidőre.

 

A jelenleg készpénzben fizető szülők, amennyiben lehetséges, kérjük, hogy az ebédbefizetést átutalással rendezzék. Ehhez szükségünk lesz egy e-mail címre és egy átutalási nyilatkozatra. Az e-mail címet, melyre a további tájékoztatást szeretné kapni, szíveskedjék megküldeni a schakel.laura@jszszgyk.hu  e-mail címre, amelyben megírja gyermeke nevét, osztályát és iskoláját.

 

Amennyiben továbbra is készpénzben szeretné rendezni az ebédbefizetést, úgy kérem, hogy az előre megadott befizetési napokon borítékba szíveskedjék betenni a pontos összeget. A borítékra írja rá a gyermek nevét, osztályát, étkezés típusát (ebéd vagy 3 x-i étkezés). Az üzenő füzetbe írja be, hogy milyen összeget küldött be gyermekével, melynek átvételét aláírásommal igazolok. A visszajáró összeg a nyugtával együtt a borítékban kerül visszaküldésre.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők esetén az étkezés megrendelése a korábbi évekhez hasonlóan történik. Amennyiben még nem hozta be az iskolába a határozatot illetve folyamatban van, kérem, a kézhezvétel után beküldeni egy borítékban a gyermekkel. Megrendeljük az étkezést, majd a nyilatkozatot kitöltve, aláírva szíveskedjék visszaküldeni.

 

A napi étkezési díjak csökkentek, így a

    3x-i étkezési díj:        439,20 Ft/nap

    ebéd- étkezési díj:     304,20 Ft/nap

 Az 50% kedvezménnyel rendelkezők az összeg felét fizetik naponta.

Amennyiben kérdése van, illetve további tájékoztatásra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken megteheti:

 

Budapest 2020. szeptember 16.                                      Schakel Laura

        JSZSZGYK  gazdasági ügyintéző

            schakel.laura@jszszsgyk.hu