Menü Bezárás

Étkezés változás

Tisztelt Szülők!

 

  1. 2020. augusztus hónapban a szeptemberi hónapra történő étkezés befizetések megkezdődnek a mellékelt dátumok, időpontok szerint.

 

Az napi étkezési díjak csökkentek, így a 3x-i étkezési díj 439,20 Ft/nap, a ebéd- étkezési díj 304,20 Ft/nap lett.

 

A régebbi lemondások, valamint a tavasszal történt vírushelyzet miatt bekövetkezett étkezés lemondások nagymértékben módosítják a szeptemberi étkezési díjat. A napi étkezés térítési díj változása szintén befolyásolja a befizetések összegét. Előfordul, hogy a lemondott étkezési napok száma több mint a szeptemberi befizetendő napok száma, így októberben is lehetőség van a lemondott napok jóváírására. Az étkezési díj változása miatt azonban értékkülönbözet adódik, így a lemondott napokból nem tudjuk pontosan fedezni a befizetésre kerülő napokat, melynek következtében szeptember hónapra át kell utalni egy csekély összeget.

 

Az átutalással történő befizetéseknél a befizetendő összegről tájékoztatjuk a szülőket, valamint mellékelünk kitöltendő nyilatkozatokat is, melyeket a tanév kezdetéig kitöltve vissza kell juttatni hozzánk. Csak így tudjuk a következő hónapban is biztosítani az átutalás lehetőségét.

 

A rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben részesülők esetén az étkezés megrendelésére csak a szülők által kitöltött nyilatkozat esetén van lehetőségünk. Ezeket a befizetési napokon a gazdasági ügyintézőnél tudják kitölteni.

 

Kérjük a szülőket tájékoztassanak:

– gyermeke étkezési rendje változik-e,

– jogosult lett-e kedvezményre, vagy már nem jogosult

– kér-e diétás étrendet gyermeke részére

– szüksége van-e speciális menüre

A fenti adatokra az étkezési díj pontos kiszámítása, illetve az étkezés pontos megrendelése miatt van szükség.

Amennyiben kérdése van, illetve további tájékoztatásra lenne szüksége, az alábbi elérhetőségeken megteheti:

 

Budapest, 2020. augusztus 12.

Schakel Laura 06-20-227-74-51

JSZSZGYK gazdasági ügyintéző

schakel.laura@jszszgyk.hu

 

Átutaláshoz szükséges nyilatkozat

Étkezéshez nyilatkozat