A Föld napja – 2016. április 22. | GRUNDSULI
we are professional for rolex replicas for sale with cheap price.
as a possible unmatched product work of genius, who makes the best replica uhren timepiece can become the newest favored assortment lovers.

white cocktail cheap handbags silver gowns

A Föld napja – 2016. április 22.

Szerző:  •  május 07, 2016  •  A Föld napja – 2016. április 22. bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Idén jelentkeztünk és regisztráltunk a Fenntarthatósági témahéthez április 18-22 között, amelynek méltó záró rendezvénye a Föld Napja projektnap volt. Alsó tagozaton, rajzpályázaton indultak tanulóink e jeles nap alkalmából.
Nagyon igényes pályamunkák születtek. Felsőben elsőként plakátot készített a 10 osztály a fény témakörében, majd, 6 állomáson mérhették tudásukat, műveltségüket és rátermettségüket diákjaink. Az állomások feladatai vegyesen tartalmazták a fenntarthatósági témahét és iskolánk éves projektjével, a fénnyel kapcsolatos témákat. Étkezési szokásokról, az élelmiszer útjáról, egészen a hulladék kezeléséig érintettük az első témakört. A fénnyel kapcsolatosan a vakok és gyengén látók láthatatlan világáról, a fény nélküli helyekről, óceánok mélyéről, barlangokról, a fényről a fénytechnikai eszközökről szóltak a feladatok és a kísérletek a második témakörből.
A végén egy fény árnyék táncot is bemutatott az egyik osztály nagy sikert aratva és az összes felsős egy óriás Föld térképet formázott az udvaron a projektnap lezárásaként.

 

 

fooldnapja

További képek..