Menü Bezárás

Családi napot tartottunk

A hagyományokhoz híven negyedszerre rendeztük meg a családi napot az iskolánkban október 5-én. A gyerekek és szülők közösen vehettek részt a különböző programokon, melyek nemcsak jó szórakozásnak bizonyultak, de lehetőséget adtak a tanulásra is.

Az esemény megnyitóján Sántha Péterné alpolgármester is köszöntötte a gyerekeket és kellemes időtöltést kívánt nekik. Ezután pedig érdekes bemutatót láthattunk a vöröskeresztes szakkör előadásában a szakszerű segítségnyújtásról.
A nagy sikernek örvendő családi nap a sport, az egészséges életmód és az elsősegélynyújtás jegyében telt. A résztvevők a szervezett sorversenyek mellett kipróbálhatták a falmászást, a kötélhúzást, a „részeg szemüveget”, a rendkívül fejlesztő sportpoharazást, a félautomata defibrillátor használatát és megtanulhatták az újraélesztés lépéseit is.
A tanároknak és szülőknek lehetőségük volt vért adni, a gyerekeket pedig vöröskeresztes önkéntesek várták az arcfestő sarokban. Az egészségnevelés részeként az egyik tanteremben dietetikai tanácsadás folyt, míg egy másikban a védőnő mérte meg az érdeklődők vérnyomását és vércukorszintjét.

 

(további  képekért kattintson ide)