Menü Bezárás

Étkeztetés 2020. március 16-tól

Kedves Szülők!

 

A kialakult helyzetre tekintettel, 2020. március 16-tól a kerületi iskolákban nem lesz tanítás. Igény szerint megszervezzük a gyermekek számára az iskolai étel átvételét. Az egyszer használatos műanyag dobozba becsomagolt ételek átvételére az iskolákban, utcára nyíló helyen, naponta 11.30 és 13.00 között lesz lehetőség.  

 

Amennyiben igénylik az iskolai étel átvételét, az alábbi elérhetőségek valamelyikén szíveskedjenek jelezni! Lehetőségük van arra is, hogy az ételrendelést nem mondják le, de nem veszik azt át, ezzel támogatást nyújtva egy kerületben élő rászoruló számára. Amennyiben így kívánnak eljárni, kérem, azt is jelezzék!

 

Kérjük, hogy a szervezés gördülékeny bonyolítása érdekében 2020. március 16. délelőtt lehetőleg e-mail útján tegyék meg jelzésüket a lenti címeken. Minden esetben tüntessék fel a gyermek iskoláját, osztályát és születési dátumát!
Abban az esetben, ha a szülők részéről nem érkezik jelzés az iskolai étel igényléséről, a gyermekek étkezése lemondásra kerül.

 

Amennyiben az étel átvételét igénylik, de az iskolai átvétel valamilyen nyomós ok miatt akadályoztatott, kérem az iskolával egyeztessenek!

 

Schakel Laura:            Molnár Ferenc Általános Iskola


Lakatos Menyhért Általános Iskola és Gimnázium


JEGYMI és Általános Iskola


E-mail: schakel.laura@jszszgyk.hu

 

Az étkeztetés ügyintézésének központjában az alábbi telefonszámon és e-mail címen várjuk az igényeket és a kérdéseket:

06-20-22-11-445,  06-1-210-76-37 / 25 mellék


elelmezes@jszszgyk.hu