Mentoráló intézmény lett a Grundsuli | GRUNDSULI

Mentoráló intézmény lett a Grundsuli

Szerző:  •  január 10, 2015  •  Szóljon hozzá

Mentoráló intézmény címet nyert a „Köznevelés az iskolában” projekt részeként meghirdetett TÁMOP pályázaton a Molnár Ferenc Magyar – Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola. A nyertes pályázatban a pedagógusok az élményközpontú, tevékenykedtető, infokommunikációs eszközöket is használó, már sok éve bevált és eredményesen működő alsó tagozatos angol nyelvoktatást mutatták be, melyet a pályázat elbírálói példaértékű pedagógiai modellnek ítéltek. A 2014/2015 tanévtől kezdve az iskola módszertani központként működik, rendszeres segítséget nyújtva más iskoláknak az eredményes gyakorlat átvételében és alkalmazásában.

A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ országosan 299 intézményt nevezett ki mentoráló intézménynek. A módszertani modellek minden esetben valós pedagógiai problémákra nyújtanak hatékony megoldási javaslatot. A megújulás fókuszában a pedagógiai hatékonyság és a tanulók eredményességének növelése áll, amely folyamat tényeken, mérési eredményeken és az iskolák pedagógusainak tapasztalatain alapul.

Szóljon hozzá!

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>