Menü Bezárás

Tavaszi szünet – Google Classroom

Kedves Szülők, Diákok!

 

Kicsit megpihenhetünk a váratlan veszélyhelyzeti, digitális tanrend teljesítése után. Erre szükség is van, hiszen mindannyian elfáradtunk – diákok, tanárok és szülők is.
Április 9-15-ig tavaszi szünet! Erre az időszakra házi feladatot, tanulnivalót senki nem kapott. Akinek viszont van elmaradása, kérjük, hogy pótolja.

 

Az időszak elején megigényeltük az intézményi Google Classroom lehetőséget, az engedélyt a héten megkaptuk. Erre azért volt szükség, mert a saját (tanári) g-mail fiókjaink tárhelye mindössze 15GB (amely mostanra meg is telt, nehezítve ezzel a feltöltéseket), míg az intézményié 1000 GB. Ez a tárhely mennyiség bőven elég lesz a tanév végéig is akár. Ebből annyit érzékelnek, hogy a diákok ismét kapnak egy meghívót, amellyel már rutinosan bejelentkezhetnek a kurzusra.
A szünet után már ebben az új virtuális tanteremben osztjuk meg a feladatokat és ide kérjük a feltöltéseket (pl. 7.b ÚJ).
Több osztályban már sor került Skype-os órákra is, várhatóan ezek száma bővülni fog az elkövetkező időszakban, a lehetőségek függvényében.

 

Kellemes ünnepeket, jó egészséget kívánunk minden családnak!